|
|
|

»
Retete

Retete

Sunt nenumarate feluri de a gati pastele in functie de tipul de paste si de ingredientele disponibile. Va propunem un set diversificat de retete de paste pe care puteti sa il completati si dumneavoastra trimitand retete prin formularul nostru de contact sau pe adresa de mail office@pastadoro.ro


Paste cu ciuperci si kaiser

Paste cu ciuperci si kaiser

Ingrediente:

Pasta D’oro Penne (intre 50 si 75 grame de persoana)
6 felii de kaiser, taiate cubulete
10 ciuperci, tocate
1 ceapa, tocata
1 catel de usturoi, zdrobit



Salata mediteraneana cu paste

Salata mediteraneana cu paste

Ingrediente: 250 grame de paste (fusilli); coaja si sucul de la o lamaie; doua lingurite de ulei de masline; 200 grame de anghinara conservata, scursa de apa si tocata; 250 grame de branza mozzarella (degresata), taiata marunt; un ardei gras rosu tocat; o legatura de patrunjel, tocat; un pumn de mazare congelata.



Paste cu sos de rosii si baby mozzarella

Paste cu sos de rosii si baby mozzarella

Ingrediente:
 

·         1 pachet spaghetti
·         750 gr suc de rosii
·         1 lingura busuioc
·         4 catei usturoi
·         1 frunza dafin
·         1 ceapa
·         Ulei de masline
·         Apa
·         Baby mozzarella (optional)




Paste alla carbonara

Paste alla carbonara

Incercati aceasta versiune clasica de Paste alla carbonara care are la baza ou, branza , sunca si piper negru.

Ingrediente:
 
· 1 pachet de paste
· 300 ml smantana dulce
· 200 de grame de slanina, bacon sau sunca putin afumata
· 3 galbenusuri de ou 
· 2-3 linguri de ulei de masline
· parmezan
· sare si piper dupa gust
· busuioc pentru garnitura ( optional )



Fusilli cu ceapa caramelizata si vin alb

Fusilli cu ceapa caramelizata si vin alb

Ingrediente:

1/2 cana pesmet;
3 linguri ulei de masline;
2 lingurite usturoi tocat;
2 cepe taiate felii subtiri;
1/2 cana vin alb sec;
1/4 ceasca supa de pui;



Macaroane cu ciuperci

Macaroane cu ciuperci

Ingrediente:
 
250 g macaroane fierte
2 cupe  branza Cheddar rasa;
1 cutie crema de supa de ciuperci, nediluata;
1 ceasca maioneza;
1 cutie ciuperci feliate;
1/4 ceasca ardei gras verde tocat;
1/4 cana ceapa tocata;
1 cana pesmet;



Penne cu crema de mazare si morcovi

Penne cu crema de mazare si morcovi

Ingrediente:

300 g paste penne;
200 g mazare boabe extrafina;
1 ceapa potrivita;
1 lingura unt;
3 linguri ulei de masline extra virgin;
1 l supa de legume;



Copyright © 2013 Pasta d’oro. Toate drepturile rezervate.